Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el diputat de la CUP Carles Riera

Aquest dimecres "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà el diputat de la CUP Carles Riera, per analitzar el moment actual de les negociacions per formar govern

A les 08.50, Laura Rosel entrevista el diputat de la CUP Carles Riera per parlar de com van els acords per arribar a formar govern.   
 
A les 09.25, "Taula d'anàlisi", amb Laura Aznar, periodista a Crític; Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País, i Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb.

A les 10.40, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original, amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.

A les 11.07, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas, Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista. L'espai inclou una entrevista a Juanra Bonet per parlar de la nova temporada de "La Voz K".

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Núria Castán, snowboarder, i Romina Alcaraz.

 

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut