Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el candidat a la presidència del Barça Toni Freixa

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" posa en marxa les entrevistes per les eleccions del Barça en la recta final de la campanya, amb Toni Freixa i amb el Barçagate de rerefons

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la  pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

A les 08.45, entrevista a Toni Freixa, candidat a la presidència del F.C. Barcelona. Durant l'entrevista comptem amb l'aportació dels companys del programa "Tot costa", Jordi Costa i Sònia Gelmà. Un cop acabada l'entrevista, breu tertúlia amb ells dos i amb Bernat Soler, cap d'Esports de Catalunya Ràdio.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi", amb Sergi Sol, periodista; Laura Aznar, periodista a Crític; Joan Vall, periodista i president-editor d'El Punt-Avui, i Manel Manchón, director d'opinió de Crónica Global i director de Letra Global.

A les 10.35, entrevista a Ignacio Sánchez Cuenca, sociòleg, filòsof i professor de Ciència Política a la Universitat Carlos III de Madrid. Acaba de publicar: "Las raíces históricas del terrorismo revolucionario".

A les 11.07, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.

A les 11.35, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas, Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran els cantants Clara Gispert i Miquel Abras, que acaba de presentar disc nou.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio
Anar al contingut