"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el candidat a la presidència del Barça Joan Laporta

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el candidat a la presidència del Barça Joan Laporta, favorit a les eleccions d'aquest diumenge. I també conversarà amb el cantant C. Tangana, que presenta el seu nou disc, "El madrileño"

Laura Rosel
Laura Rosel

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC.

A les 08.45, entrevista a Joan Laporta, candidat a la presidència del FC Barcelona. Durant l'entrevista comptem amb l'aportació dels companys del programa "Tot costa", Jordi Costa i Sònia Gelmà

A les 09.15, "Tertúlia esportiva", amb Bernat Soler, coordinador d'Esports de Catalunya Ràdio; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa"; Jordi Borda, director adjunt de Catalunya Ràdio; Francesc Garriga, realitzador del programa "El club de la mitjanit", i Laia Tudel, periodista esportiva.

A les 10.06, "Taula d'anàlisi", amb Fidel Masreal, periodista d'El Periódico; Odei Etxearte, periodista de Vilaweb, i Ferran Casas, subdirector de Nació Digital. 

A les 10.50, "Els cromos", el resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista. 

A les 11.07, "Deixa que soni". Prèvia del Dia de les Dones: les 5 millors propostes musicals fetes per dones amb Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta"; Franc Lluis Giró, periodista d'iCat, editor del programa "iCatexprés" a Catalunya Ràdio els diumenges a la 01.00 de la matinada. L'espai inclou una entrevista a C. Tangana, cantant, que presenta el seu últim disc, "El madrileño. 

A les 11.40, "Entre tots no en fem un", per acabar la setmana entre companys: Roger Escapa, Òscar Fernández, Juliana Canet i Elisenda Carod

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran els guionistes del nou programa multiplataforma "Jugada mestra", Carles Sànchez i Tomàs Fuentes.
 

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut