Pla mitjà del diputat de la CUP Carles Riera durant la seva intervenció al debat de política general del 25 de setembre de 2019 (Horitzontal)
El diputat de la CUP Carles Riera durant la seva intervenció al debat de política general del 25 de setembre de 2019.
Dimecres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Carles Riera, diputat al Parlament per la CUP-CC

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio", que aquest dimecres serà presentat per Marina Romero, dedicarà l'entrevista del dia a analitzar l'actualitat política amb Carles Riera, diputat de la CUP-CC. A més, entre altres temes, descobrirà el dia a dia dels corresponsals amb Josep Capella, Xavi Coral, David Melgarejo, Joan Raventós i Oriol Serra.

A les 7.50, a "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Fèlix Van Heck, propietari d'una botiga de lloguer de patinets i bicis, que explicarà com van les vendes aquest estiu.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu del cantautor Feliu Ventura.

A les 8.15, entrevista mèdica a Àlex Arenas, físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili, per saber l'última hora de l'actualitat sanitària i comentar temes com l'anunci de Rússia sobre l'estat avançat de la investigació d'una vacuna per combatre la pandèmia.

Cap a les 8.30, entrevista a Carles Riera, diputat del Parlament de Catalunya per la CUP-CC, per analitzar l'actualitat política d'aquest agost.

A les 9.05, tertúlia amb Roger Heredia, president del Banc d'ADN i Guerra Civil; Erika Casajoana, consultora en comunicació pública i resident a Brussel·les; Albert de la Torre, periodista i productor audiovisual, i Salvador Sedó, director de Desenvolupament Sostenible de Foment.

A partir de les 10.10, a l'espai "Silencis mediàtics", el programa parlarà sobre aspectes desconeguts del riu Siurana amb el periodista Sergi Franch. Tot seguit, a les 10.25, continuarà la roda de connexions per saber com es viu el coronavirus al món. Aquesta setmana, amb Joan Biosca, corresponsal de Catalunya Ràdio i TV3 a Buenos Aires. A les 10.40, la secció "Projectes singulars", amb Pere Rusiñol, que parlarà d'un model de comunitat energètica local, la de la cooperativa Emelcat, amb la seva presidenta, Montserrat Mata. 

A les 11.10, "El matí de Catalunya Ràdio" es planteja com és la feina dels corresponsals i quin és el seu dia a dia amb dos corresponsals de Catalunya Ràdio i TV3 que deixen les seves destinacions, Josep Capella a París i Xavi Coral a Brussel·les, i els periodistes que els agafen el relleu, David Melgarejo a la capital francesa i Joan Raventós a la belga. A més, hi intervindrà Oriol Serra, que ha estat corresponsal en tres ciutats diferents, ara mateix a Berlín. Al tram final, a les 11.40, entrevista i actuació musical amb el grup Sidonie.

"El matí de Catalunya Ràdio", que aquest estiu dirigeix i presenta Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set  del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut