Albert Segura.
Albert Segura.
DIJOUS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Camil Ros i Javier Pacheco, secretaris generals d'UGT i CCOO

Demà, dijous 18 de juliol, a partir de les 08.30, a "El matí de Catalunya Ràdio" Albert Segura entrevistarà Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, amb qui repassarà l'actualitat política.

Les entrevistes es faran en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

Després de les entrevistes, la tertúlia, amb Gabriela Serra, activista social; José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament; Carles Campuzano, exdiputat; Sílvia Barroso, directora del TOT Barcelona, i Ernest Benach, expresident del Parlament.

 

Estrena de la secció "Trencant silencis", amb Jordi Borràs

A les 10.30, estrena de la nova secció d'estiu "Trencant silencis", amb el fotoperiodista Jordi Borràs, sobre fets que no han tingut gaire cobertura mediàtica, i que arrencarà temporada amb la insubmissió química amb Carla Vall, advocada penalista.

 

Taula sobre "escape rooms"

A les 10.35, taula sobre els "escape rooms", amb un "game master" de l'"escape room"  Dia D i impulsor del blog Taty Hunter, mentre Dani Terra i Elisabeth Espuny experimentaran la seva pròpia mort des de l'"escape room" Catalèpsia de Barcelona.

 

40 anys de la companyia La Fura dels Baus

A partir de les 11.05, "El galliner", amb Àlex Gorina i Alfons Gorina. La secció inclourà les entrevistes a Pere Tantiñà, un dels directors de La Fura dels Baus, que celebra els 40 anys de la companyia recuperant "Manes", un dels seus primers muntatges, del 17 al 21 de juliol al Museu Marítim de Barcelona, i a Marta Angelat, actriu a l'obra "Amor mundi", de Victoria Szpunberg, que es representa a la Sala Beckett.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut