Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 8.30

 "El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Artur Mas, expresident de la Generalitat

Dijous, 22 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Artur Mas, 129è president de la Generalitat.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Ernest Benach, expresident del Parlament; Dolors Camats, directora de la Cooperativa d'Habitatge; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, i Fernando Sánchez Costa, exdiputat del PPC.

 

La bretxa de gènere al món laboral, a "No hi ha drets"

A partir de les 10.30, "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo, que tractarà la bretxa de gènere al món laboral, amb Iolanda Piedra, presidenta de la Comissió Dona i Empresa de PIMEC.

A partir de les 11.00, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina, Gemma Ruiz i Núria Marín. La secció inclourà les entrevistes a Francesca Piñón, Bruna Cusí i Sergi Torrecillas, actors de l'espectacle "L'omissió de la família Coleman", al Teatre Romea fins al 9 de desembre, i a Jaume Cabré, escriptor i autor del llibret de l'òpera "Llull", que la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya estrenarà els dies 23 i 24 de novembre a l'Auditori de Girona.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut