Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dimecres, 25 de setembre, a partir de les 6.00

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Alguer Miquel, el cantant de Txarango, que presenta el seu projecte social al Nepal

Dimecres, 25 de setembre, a partir de les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà el cantant de Txarango, Alguer Miquel, que presenta Casa Terra, el seu projecte transformador al Nepal. L'acompanyaran Oriol Tresserra, activista, i Indira Ranamagar, activista nepalesa. L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

La tertúlia

Abans de l'entrevista, a partir de les 8.30, es farà la tertúlia amb Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses; Jordi Barbeta, periodista; Miriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació Ibn Battuta; Xavier Vendrell, empresari, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona.

Les detencions d'activistes

A les 10.30, "El racó de pensar", amb David Fernàndez, tractarà el tema de les detencions d'activistes, i es preguntarà si són un muntatge policial.

El nou programa de TV3 per internet "Bricoheroes"

A les 11.00, "Mediats i serioses" amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas. La secció inclou l'entrevista telefònica a Peyu, que ens presenta "Bricoheroes", un programa de vint capítols d'entre 12 i 15 minuts de durada, que parodia els programes de bricolatge. Cada diumenge, a les 22.00, se n'estrenarà un nou episodi al canal de YouTube de TV3, i tot seguit estarà disponible a Instagram TV i a TV3alacarta. Després, entrevista en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona a Beto Martínez i Víctor Sala, directors del festival Serielizados. 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook.com/maticatradio
twitter.com/maticatradio
instagram.com/maticatradio
youtube.com/maticatradio
telegram.me/maticatradio
spotify.com/maticatradio

 

#DinsTeu

 

Anar al contingut