Dilluns al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Alejandro Fernández, president del PP de Catalunya

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" dedicarà l'entrevista del dia a la política amb el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández. També seguirà l'actualitat sanitària i debatrà sobre turisme en temps de pandèmia.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Joan Estévez, pastor d'alta muntanya, per saber com està vivint aquest estiu atípic.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu de Josep Bordes, cantant de Pepet i Marieta.

A les 8.15, el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, comentarà l'última hora de la situació sanitària després del cap de setmana.

A les 8.30, Albert Segura entrevistarà Alejandro Fernández, president del PP de Catalunya.

Pels vols de les 9.00, tertúlia. El programa començarà la setmana analitzant l'actualitat amb Eva Pomares, periodista; Roger Pi, delegat de l'ACN a Madrid; Lara Malvesí, periodista i excorresponsal a Brussel·les i EUA, i Marina F. Torné, periodista.

A les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio" posarà a debat la situació del turisme en temps de pandèmia amb Xavier Guardià, portaveu de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona; Martí Sabrià, director del Grup Costa Brava Centre; Pere Chías, president del Gremi de Restauració de Barcelona, i Jaume Ramon, president de la Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida

A continuació, a les 10.45, tractarà de les dificultats amb el NIE i altres problemes burocràtics amb Noemí Oliver Medina, advocada especialista en estrangeria; Carles Bertran, director del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers, i Safia Elaaddam, activista antiracista i impulsora de la plataforma "Te cedo una cita" i "Votar es un derecho".

A les 11.10, la secció "Un estiu de merda", amb Abraham Orriols. El periodista preguntarà a l'actriu Mireia Oriol quin ha estat el pitjor estiu de la seva vida. Anirà seguida, a les 11.45, d'una entrevista i l'actuació musical del grup La Chaqueta del Chandal.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set  del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut