"El matí de Catalunya Ràdio" en directe, divendres, des de l'Institut d'Estudis Catalans

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà en directe, divendres, des de l'Institut d'Estudis Catalans, al carrer del Carme 47 de Barcelona. Antoni Bassas realitzarà el programa des de la Sala Prat de la Riba, amb motiu del centenari de l'Institut.

Antoni Bassas entrevistarà el president de l’IEC, Salvador Giner, i el músic, compositor i director del concert del centenari, Joan Albert Amargós. Durant l’entrevista, Amargós presentarà “Simfonieta concertant”, la peça que ha compost especialment pels cent anys de la institució.
“El matí de Catalunya Ràdio” proposarà una versió de l’enigmàrius anomenada “Superenigmàrius”, amb Màrius Serra, que plantejarà enigmes de més dificultat del que és habitual. Els oients i espectadors que els resolguin s’enduran un exemplar del nou “Diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans”. El filòsof Ramon Alcoverro, dins l’espai “Grans preguntes, grans respostes” exposarà allò que ha aportat la cultura catalana al món.
A la tertúlia hi haurà Emili Teixidor, Joan Francesc Mira, Patricia Gabancho i Anton Maria Espadaler. Les novetats de la cartellera cinematogràfica, a l’espai de cinema, amb Josep Vila; la meteorologia, amb Francesc Maurí, i “La frase de la setmana”, amb Josep Maria Espinàs. Albert Puig rescatarà de la discoteca algunes de les músiques que han fet història. I per acabar el programa, l’humor en directe de l’”Alguna pregunta més?”, amb Carles Capdevila i els personatges de l’APM.
Anar al contingut