Dilluns al matí

"El matí de Catalunya Ràdio", en directe des de La Villarroel, celebra que els teatres aixequen el teló i viu la final de la Lliga Enigmàrius

Dilluns, després de l'anàlisi de l'actualitat, "El matí de Catalunya Ràdio" se'n va al teatre: a partir de les 10.00, s'emetrà en directe des de la sala La Villarroel, a Barcelona, amb dues taules rodones per analitzar com s'afronta la reactivació del sector teatral. En el mateix escenari se celebrarà la final de la Lliga Enigmàrius.

A primera hora, a partir de les 7.30, el programa continuarà seguint l'evolució del coronavirus, com cada dia, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà Vicenç Villatoro, periodista i escriptor que ha fet el pròleg del llibre de Josep Rull "1 dia d'octubre i 2 poemes". Villatoro també participarà en la tertúlia d'actualitat, que començarà cap a les 8.50, amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Simona Levi, activista i membre d'Xnet, i Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC.

A partir de les 10.00, el programa s'emetrà des de la sala La Villaroel, de Barcelona, per celebrar que els teatres aixequen el teló, amb dues taules rodones per saber de primera mà com es reactiva el sector teatral. A la primera taula hi participaran Isabel Vidal, presidenta d'ADETCA i gerent del grup Focus, i Daniel Martínez de Obregón, president del grup Focus. A la segona, Tania Brenlle, directora artística de La Villarroel; Oriol Broggi, director de La Perla 29, i Toni Casares, director de la Sala Beckett. La mateixa sala serà escenari, a partir de les 11.00, de la final de la Lliga Enigmàrius 2019-2020, amb Màrius Serra. Durant l'emissió des del teatre, hi posarà música en directe Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut