"El matí de Catalunya Ràdio", en directe des de la Universitat de Girona

Aquest dilluns ,12 de desembre, Manel Fuentes serà en directe a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències del Campus Montivili amb motiu del 20è aniversari de la UdG.

Aquest dilluns, 12 de desembre, el programa El matí de Catalunya Ràdio es farà en directe des de la Universitat de Girona amb motiu del 20è aniversari de la creació d'aquesta institució.

A partir de les 8 del matí, Manel Fuentes serà en directe a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències del Campus Montilivi, on entrevistarà la rectora de la UdG, Anna Maria Geli. La ciutat, la universitat, els canvis d'aquests últims vint anys i la família centraran la taula rodona que el programa farà amb els germans Nadal: Joaquim, Josep Maria, Manel, Rafel i Anna Maria.

La universitat serà l'escenari d'una estrena del grup Pastora; la que faran de la nadala de Catalunya Ràdio i TV3. El matí de Catalunya Ràdio dedicarà també un espai a la solidaritat. Es parlarà del Projecte Rossinyol, un projecte on els estudiants de la UdG fan de mentors de nens i nenes socioeconòmicament desfavorits, i també del projecte solidari d'un grup de dentistes gironins que ofereixen els seus serveis a un preu simbòlic.

A primera hora, Manel Fuentes entrevistarà el secretari general del Partit Popular Europeu, Antonio López-Istúriz, i dirigirà l'habitual tertúlia, que aquest dilluns tindrà com a convidats Antoni Puigverd, Pere Portabella i Josep Maria Fonalleras.

La resta del programa seguirà l'estructura habitual amb El xat esportiu, on Ricard Torquemada, Carles Flavià, Ramon Besa, Borja Sitjà i Josep Pedrerol analitzaran tots els detalls del Madrid-Barça, i els espais Problemes domèstics, La tele que no mirem i L'últim minut.

El matí de Catalunya Ràdio
s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze del migdia.

catradio.cat/mati
Anar al contingut