"El matí de Catalunya Ràdio", en directe des de Girona, en l'equador del festival Temporada Alta

El divendres a partir de les 06.00 h. En el programa, Lluis Homar presentarà seva "Terra Baixa" i també hi actuaran Paco Mir, The Pepper Pots i Mazoni.

Aquest divendres, 14 de novembre, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, es farà des del Saló del Descans del Teatre Municipal de Girona, a l'equador del Festival Temporada Alta, que es va inaugurar a l'octubre.
 
El programa començarà fent un repàs de l'actualitat, i a dos quarts de nou, Mònica Terribas entrevistarà Salvador Sunyer, director del Festival Temporada Alta de Girona i Salt. Després, tertúlia d'actualitat amb Rafael Nadal, periodista i escriptor; Josep Maria Fonalleras, escriptor i articulista; Maria Mercè Roca, escriptora, i Guillem Terribas, llibreter.
 
Després del butlletí de les deu, el programa parlarà de turisme i cultura amb José Antonio Donaire, director de l'Institut Superior d'Estudis Turístics, i la unitat mòbil amb Laia Claret anirà pels carrers de Girona per saber què busquen els turistes quan van a aquesta ciutat.
 
A dos quarts d'onze, entrevista i actuació musical amb la companyia Cor de Teatre, Paco Mir, director artístic i membre de Tricicle, i David Costa, director musical. Després arribaran els Minoristes amb 'L'actualitat a la carta' amb Enric Lucena, Roger Rubio i Xavi Bertran.
 
Passat el butlletí de les onze, primera actuació de The Pepper Pots i 'Entre paraules' amb Ramon Solsona.
 
Un dels plats forts del programa és un especial sobre "Terra Baixa" en la interpretació de l'obra d'Àngel Guimerà que fa l'actor Lluís Homar. Durant el programa farà un monòleg de l'obra. El programa també farà un càsting de Manelics, personatge central de "Terra Baixa", amb actors amateurs que han representat l'obra de Guimerà i es farà un gag amb dues persones de l'àmbit teatral que seran al jurat.
Això acabarà amb una segona actuació musical de The Pepper Pots.
 
A les dotze, el 'Temps a la carta' amb Francesc Mauri i Lo Cartanyà, i després es farà un concurs amb el públic i els Minoristes per regalar 38 entrades dobles per a la projecció de la pel·lícula "Dos a la carta", que s'estrenarà el dimecres 19 de novembre a Girona.
 
Per acabar el programa, 'Màgia' amb el Mag Lari, que farà un número de màgia amb el públic assistent i l'actuació musical amb Mazoni.
 
 
"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
Anar al contingut