Francesc Garriga, Mònica Terribas i David Clupés
Francesc Garriga, Mònica Terribas i David Clupés
A partir del dilluns 24 d'agost

"El matí de Catalunya Ràdio", "El club de la mitjanit" i "Tot gira" avancen la nova temporada a Catalunya Ràdio

Dilluns, 24 d'agost, comencen les emissions del magazín matinal, dirigit i presentat per Mònica Terribas, i del programa esportiu nocturn, amb Francesc Garriga, per seguir tota l'actualitat política i esportiva en una temporada intensa en què es viuran moments decisius. Amb l'inici de la Lliga de futbol, demà, dissabte, obre les portes "Tot gira", referent esportiu del cap de setmana, amb David Clupés.

Catalunya Ràdio s'avança més que mai amb l'estrena de la nova temporada per viure tota l'actualitat amb els programes de referència informativa i esportiva de l'emissora. D'aquesta manera, "El matí de Catalunya Ràdio", "El club de la mitjanit" i "Tot gira" s'avancen una setmana a la posada en marxa de tota la programació 2015-2016, que començarà el dilluns 31 d'agost.

 

El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas

De dilluns a divendres, de 6.00 a 12.00

A partir de dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, torna amb l'objectiu de renovar la confiança dels oients, combinant seny i rauxa, en un programa que començarà a les 6 del matí i s'acabarà a les 12 del migdia. Aquesta serà la tercera temporada en què Terribas encapçala el programa insígnia de l'emissora per continuar explicant els perquès d'un munt de decisions que es prendran els propers mesos.

Després de tancar la temporada passada amb els millors resultats de la història d'"El matí de Catalunya Ràdio", el programa manté la majoria de seccions i incorpora també algunes novetats. En el cas de la tertúlia, s'hi afegiran noves veus com José Antich, Montserrat Nebrera, Sergi Cutillas, Gabriel Rufián, José Domingo i Dolors Montserrat. L'humor dels Minoristes, aquest any amb Adrià Cuatrecasas al capdavant, ocuparà l'últim tram del programa.

A més de mantenir aquesta aposta, "El matí" també oferirà diàriament l'"Enigmàrius" amb Màrius Serra, la tensió a les xarxes amb Albert Cuesta, Genís Roca i Albert Murillo, i l'apunt de llengua de Ramon Solsona. Altres seccions que continuen són l'informe econòmic de Xavier Sala i Martín, la crònica policial de Rebeca Carranco, el teatre i el cinema amb Àlex Gorina i Jaume Figueras, la vida televisiva amb Mònica Planas i Àlex Gutiérrez, les receptes dolces d'Oriol Balaguer i, a partir d'aquest any, les tapes que farà en directe Carles Abellán.

 

El club de la mitjanit, amb Francesc Garriga

De dilluns a diumenge, de 23.00 a 1.00

Dilluns també comença la nova temporada a "El club de la mitjanit" amb nou realitzador, Francesc Garriga, que agafa el relleu de Pere Escobar al capdavant del programa esportiu nocturn. Després de tres temporades com a corresponsal d'esports de Catalunya Ràdio a Madrid, Garriga es proposa mantenir el millor de l'esperit d'"El club", renovant-ne continguts i formats. A més, per primer cop, el programa s'emetrà de dilluns a diumenge d'11 a 1 de la nit, els divendres i dissabtes presentat per Oriol Rodríguez.

Els fitxatges de pissarra que s'incorporen a l'equip del programa són Lluís Carreras, que hi intervindrà cada dilluns, i Òscar Garcia, que analitzarà el rendiment del Barça a la Lliga de Campions. Jordi Roger i Àlex Delmàs també hi faran les seves aportacions futbolístiques. Com a parelles de ball, Ramon Besa i Antoni Bassas faran tàndem els dilluns amb la taula "La doble B". "Dos Torr@s" serà el territori de Xavi Torres i David Torras, cada dimarts. Ricard Torquemada i Bernat Soler faran parella els dijous. I cada diumenge, "Els tres Domènech": Oriol, Carles i Joan Domènech.

Jaume Naveira, Carme Lluveras, Adrià Serra, Quique Guasch, Joan Sagués "Kantinu" i Josep Maria Minguella també faran les seves seccions en un programa que aposta per l'humor, amb un recull dels millors moments, cada diumenge amb Xavi Cazorla, i amb el punt final que hi posarà cada dia Manel Fuentes.

 

Tot gira, amb David Clupés

Dissabtes, de 17.00 a 23.00, i diumenges, de 16.00 a 23.00

Aquest dissabte, amb l'inici de la Lliga de futbol, torna a l'antena de Catalunya Ràdio "Tot gira", amb David Clupés, per viure l'esport en directe amb passió, des dels llocs on passen les coses, amb vocació poliesportiva i amb il·lusió per continuar sent el referent de la ràdio esportiva del cap de setmana.

En aquesta dotzena temporada, "Tot gira" continuarà seguint els partits del Barça amb "La TdP", "La transmissió de l'Espanyol", el Girona, el Llagostera i el Nàstic a Segona, i també el Madrid. A més, hi haurà bàsquet, handbol, hoquei patins, Fórmula 1 i l'"Univers MotoGP", que seguirà transmetent totes les curses del Mundial de motociclisme: 18 curses, 18 transmissions.

El programa, dirigit per tercer any per David Clupés i amb la subdirecció de Ricard Torquemada, fa el seu fitxatge estrella particular: Pere Escobar s'incorpora a l'equip del cap de setmana per parlar amb tot tipus d'esportistes en converses amb "segell Escobar". "Tot gira" mantindrà els espais habituals amb Bernat Soler, Carme Lluveras, Albert Fàbrega, Pere Bosch, Jordi Mèlich, Joan Beumala, Pol Gustems i Jaume Ramon seguint la Champions.

 

catradio.cat

Anar al contingut