Dimarts al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" dona veu als ajuntaments per parlar de la gestió del superàvit per part del govern espanyol

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Xavier García Albiol, alcalde de Badalona; Miquel Pueyo, paer en cap de Lleida, i Joan Ribó, alcalde de València, perquè expliquin què pensen de la decisió del govern espanyol de gestionar el superàvit dels ajuntaments.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Imma Miró, pagesa de fruita dolça al Baix Segrià, que explicarà si la situació al camp aquest estiu és gaire diferent en relació amb els últims anys.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu de la cantant Mireia Vives.

A les 8.15, entrevista sanitària a Juan Pablo Horcajada, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar.

A les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio" donarà veu als ajuntaments per saber la seva posició sobre la decisió del govern espanyol de gestionar el superàvit dels consistoris. El programa parlarà amb Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Xavier García Albiol, alcalde de Badalona; Miquel Pueyo, paer en cap de Lleida, i Joan Ribó, alcalde de València.

A partir de les 9.00, temps de tertúlia amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Sílvia Barroso, directora del Tot Barcelona, i Esther Vivas, periodista i escriptora.

A les 10.10, el programa tractarà de la verema i els temporers: com estan afrontant els productors de vi aquesta temporada? A les portes de l'inici de la verema, quines són les mesures de seguretat per garantir una producció segura i reduir el risc de contagi? Hi intervindran Salomó Torres, viticultor i responsable de l'Àrea Social i de Cooperació d'Unió de Pagesos; Salvador Puig, director de l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi); Joan Puigdollers, gerent de la Regió Metropolitana Sud i assessor del Departament de Salut a través de la Comissió de la Verema de l'Alt Penedès; Joan Esteve, director de Raimat i vocal de la DO Costers del Segre; Joan Huguet, productor vitivinícola i president del Consell Regulador Origen Penedès; Pilar Just, viticultora i presidenta de la DO Montsant, i Xavier Albertí, president de la DO Empordà.

A continuació, a les 10.40, la secció "No m'expliquis històries", amb Jordi Creus, que aquesta setmana analitzarà la figura de Pedro Rodríguez de Madariaga. A les 11.05, a l'espai sobre tecnologia i nous llenguatges "OK, boomer", Andrea Gumes conversarà amb Raquel Hervás, humorista, monologuista i guionista. Anirà seguit, a les 11.35, per un tema sobre les llàgrimes de Sant Llorenç amb Joan Anton Català, astrofísic i divulgador científic. A les 11.40, entrevista i l'actuació musical del grup La Ludwig Band.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut