Mònica Terribas
Mònica Terribas

"El matí de Catalunya Ràdio" connectarà amb Elisenda Paluzié i Anabel Brunet, a poques hores de l'acte convocat a Perpinyà

Demà, divendres, 28 de febrer, a partir de les 08.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà telefònicament la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzié, i la tinent d'alcalde de Perpinyà, delegada al barri de Vernet i responsable dels afers catalans, Anabel Brunet, per copsar les impressions prèvies a l'acte massiu del Consell per la República Catalana a Perpinyàa Perpinyà.

A les 8.33, la tertúlia de periodistes, amb Roger Palà, periodista que acaba de publicar el llibre "Catalunya: un moment crític"; Salvador Cot, director del diari digital El Món; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Patricia López, periodista d'investigació de Público, i Ricard Lahoz, periodista i director de "Fet a Tarragona".

A les a les 10.08 el programa connectarà telefònicament amb el poeta Enric Cassasses, que acaba de ser guardonat amb el 52è premi d'Honor de les Lletres Catalanes, que atorga Òmnium Cultural.

A la secció "I visca la terra", s'analitzarà la transformació que ha de viure el món de la construcció per aconseguir una societat que no depengui d'energies d'origen fòssil, amb Oriol Muntané, arquitecte i professor associat de l'Escola d'Arquitectura del Vallès de la UPC, i Josep Ricart, arquitecte d'H Arquitectes.

A les 10.45, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, i a les 11.07, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

I a les 11.33, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé, la secció inclou l'entrevista al grup Sopa de cabra que publica el seu desè disc d'estudi, "La gran onada", en parlaran amb Gerard Quintana i Josep Thió.

Tot seguit hi haurà una entrevista telefònica al cantautor Andreu Valor pel seu concert de demà a Elx on presentarà el seu últim disc, "Insurrecte", i per la seva participació al concert homenatge demà a Luis Eduardo Aute, dins el festival Barnasants, "Auteclase".

Per acabar, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement" del cap de setmana.

A les 12.05, el concurs L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el fotoperiodista Jordi Borràs i l'oient Núria Martínez.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut