Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Demà, a partir de les 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" connectarà amb Antoni Trilla, María Neira i Joan Guix per conèixer les reaccions al primer cas de coronavirus a Catalunya

Demà, dimecres, 26 de febrer, a partir de les 7.40, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà telefònicament el cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, Antoni Trilla. A les 8.15, també telefònicament, parlarà amb la directora del Departament de Salut Pública i Medi Ambient de l'OMS, María Neira, i amb el secretari de Salut Pública, Joan Guix.

A les 8.45, la tertúlia continuarà tractant el tema, amb Oriol Mitjà, metge investigador en malalties infeccioses i salut global; Júlia de Miguel, directora de l'Àmbit de Salut de la Creu Roja a Catalunya; Jaume Sellarès, metge de família i vicepresident de Col·legi de Metges de Barcelona; Ramon Cunillera, membre de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, i Marina Geli, metgessa internista i exconsellera de Salut.

A les 10.08, la tertúlia esportiva "Postchampions", amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Sergi Cutillas, comentarista esportiu, i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa".

Al voltant de les 10.30, "El racó de pensar", amb David Fernàndez parlarà del Mobile World Congress.

A les 11.07, "Mediats i serioses" amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas. La secció inclou l'entrevista telefònica a Andreu Van den Eynde, advocat que explicarà quina és la sèrie que més li agrada i quina troba prescindible. I l'entrevista a l'estudi, als periodistes Toni Garcia i Oscar Broc, dos enamorats de les sèries que, de tant en tant, es dediquen a esbudellar-les a través del podcast "Seriefobia" de Serielizados.

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Patricia Bargalló, l'actriu de "Demà" i l'oient Marta Serran.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut