"El matí de Catalunya Ràdio" celebra el Sant Jordi des del Palau de la Virreina

Dimarts, 23 d'abril, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà una edició especial des del Palau de la Virreina de Barcelona per celebrar la diada de Sant Jordi.

Entre els continguts destacats, hi haurà una entrevista amb Marta Pessarrodona, 51è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

A la tertúlia, hi participaran David Fernàndez, periodista; Lyona, il·lustradora;  Antoni Gelonch, ex-secretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Enric Marín, professor de Comunicació de la UAB, i les escriptores Milena Busquets i Aina Torres.

A les 10.15, Mia Couto presentarà el seu nou llibre. I a les 11.00 es descobrirà el "Mapa Literari de Barcelona", amb Laia Claret i Marina Espasa, escriptora i directora del projecte; s'entrevistarà Iolanda Batallé, directora Institut Ramon Llull, i Carles Salvadó, president del Patronat de la Fundació.cat

I a més, "La mirada d'en Puyal"; el sorteig de la Grossa; 20 anys de Harry Potter; l'Enigmàrius; les actuacions musicals de Ramon Mirabet i Sense Sal , Pol Gise, actor i youtuber...

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/elmaticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio