Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà l'arrencada atípica de la campanya electoral

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà amb els periodistes que cobriran aquestes eleccions per part de l'emissora l'arrencada tan atípica d'aquesta campanya

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Robert Güerri, especialista en malalties infeccioses i coordinador d'Hospitalització de Covid-19 a l'Hospital del Mar.

A les 08.45, "Taula", amb periodistes de Catalunya Ràdio que cobreixen la campanya electoral. Ens acompanyen els nostres companys d'Informatius: Marta Corbalan, Jordi Corbalan, Sara Riera, Eva Compta i Marc Vidal. Compte enrere per a l'arrencada de la campanya electoral més atípica, en plena pandèmia i amb la data pendent del TSJC.

A les 09.05, "Taula d'anàlisi", amb Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista d'El Independiente; Eva Pomares, periodista, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

A les 10.40, "Fets o fakes", cada quinze dies repassem els principals "fakes", desinformacions, mitges veritats que hagin marcat l'actualitat amb Carlos Baraibar, sotseditor del "Catalunya migdia".

A les 11.07, "Sèries amb piscolabis", un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

A les 11.34, el programa farà un seguiment de les nominacions dels Premis Gaudí amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio; Marc Garriga, redactor d'Informatius especialitzat en cinema, i Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que convidaran els membres del grup Porto Bello, que acaben de treure disc fa unes setmanes, en Toni Blázquez, cantant, i en Raül Castro, músic.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut