Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza quines són les restriccions vigents i com afecta la ciutadania

Aquest divendres, 30 d'octubre, "El matí de Catalunya Ràdio" analitza les noves restriccions per contenir la Covid i resol els dubtes amb Sergio Delgado, subdirector general de Programes en Protecció Civil. També entrevista la presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem al Parlament, Jéssica Albiach, dos dies després de la presentació dels pressupostos de l'Estat

A les 07.40, "Veus de la Covid" parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques i de la UAB. A les 08.35, "Taula d'anàlisi" amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Silvia Barroso, directora d'El Món, i Albert Sáez, director d'El Periódico. Amb una entrevista a Sergio Delgado, subdirector general de Programes en Protecció Civil amb qui parlem de les noves restriccions per frenar la pandèmia. A les 09.00, entrevista a Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem al Parlament, dos dies després de la presentació dels pressupostos de l'Estat.

A les 09.55, conversa amb Cèlia Cernadas, enviada especial a Nova York, que ens explica l'impacte que ha tingut la pandèmia a la ciutat, tant en salut, economia com turisme.

A les 10.06, "Els cromos", el peculiar resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista. 10.20, "Cinema" amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica.

A les 10.40, entrevista amb la cantautora, pianista i compositora Gemma Humet, arran de la publicació del seu nou treball, "Màtria". Amb la participació també de Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio que presenta a iCat el programa "5 songs".

A les 11.07, "Deixa que soni", l'espai estarà dedicat a les sales de concert per saber si estan en perill d'extinció per la pandèmia. Amb Lluís Torrents, gerent de Razzmatazz i president de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya; Albert Pijoan, director del bar Heliogàbal; Quim Marcè, director de la Sala La Mirona; Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio que presenta a iCat el programa "5 songs", i Jordi Costa, editor del programa "Tot costa". 

A les 11.40, "Entre tots en fem un", acaba la setmana entre companys de Catalunya Ràdio: Roger Escapa, Jordi Costa, Juliana Canet, Elisenda Carod i Òscar Fernández.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà Llucià Ferrer, presentador de televisió del programa "Atrapa'm si pots" a TV3, i Jordi Gil, periodista del programa de TV3 "Tot es mou".

 

 "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut