Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza les diferents estratègies de desescalada amb un expert mundial

Aquest dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio" avaluarà les diferents estratègies de desescalada amb el professor Carlos Castillo-Salgado, de la Universitat Johns Hopkins, referència mundial en el monitoratge de les dades sobre la Covid, i parlarà amb ell de la cursa de la vacuna. També felicitaran Raimon, que fa 80 anys

Laura Rosel
Laura Rosel

A les 07.40, "Veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

A les 08.45, entrevista a Carlos Castillo-Salgado, professor d'Epidemiologia i director de l'Observatori de Salut Pública Global de la Universitat Johns Hopkins, referència mundial en el monitoratge de les dades sobre la Covid. Quina és la millor estratègia per fer una desescalada? Quines dades s'han de tenir en compte entre l'allau que tenim a l'abast? Què cal tenir en compte en la cursa per la vacuna?

A les 09.20, "Taula d'anàlisi" amb Roger Tugas, periodista de dades a Nació Digital; Gerard Giménez, estudiant del màster d'Estadística a la UPC i autor d'un web de seguiment de la Covid a Catalunya; Sergi Sol, periodista i escriptor, Isabel Garcia Pagan, subdirectora de La Vanguardia, i Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb.

A les 10.30, entrevista a Elisabet Casanovas, actriu. Interpreta Marilyn Monroe a "Monroe-Lamarr", a la Sala Tallers del TNC.

A les 11.07, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rosell, Jaume Sisa i Pau Riba. Avui conversen amb Raimon i el feliciten perquè aquest dimecres fa 80 anys.

A les 11.35, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas, Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà el músic Gerard Sesé, i l'actriu i cantant Laia Alsina. Tots dos formen part de l'espectacle The Feliuettes, que ha tornat al Maldà.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut