Divendres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza la proposta de tercer grau per als presos de l'1-O amb la consellera de Justícia, Ester Capella

Demà, divendres, "El matí de Catalunya Ràdio" tractarà sobre la proposta de tercer grau per als presos de l'1-O amb la consellera de Justícia, Ester Capella, i l'advocada penitenciària d'ERC, Marisa Díaz.

A primera hora, a les 7.30, seguirà l'evolució de la pandèmia amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A partir de les 8.15, el programa se centrarà en la proposta de tercer grau per als presos de l'1-O amb Marisa Díaz, advocada penitenciària d'ERC. Tot seguit, a les 9.05, en parlarà amb Ester Capella, consellera de Justícia. I també analitzarà la situació a la tertúlia, amb Jesús Rodríguez, periodista de La Directa; Salvador Cot, director del diari digital El Món; Albert Sáez, director d'El Periódico, i Lola Garcia, directora adjunta de La Vanguardia.

A partir de les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio" emetrà un reportatge sobre el tràfic d'éssers humans: quan les persones es converteixen en mercaderia. A continuació, donarà pas a l'anàlisi d'aquesta realitat amb Ousman Umar, emprenedor social, fundador de l'ONG Nasco Feeding Minds i autor del llibre "Viatge al país dels blancs", i amb Blanca Garcés, investigadora sènior de l'àrea de Migracions del CIDOB.

A les 11.10, espai per a la meteorologia amb el "Temps a la carta", amb Gemma Puig. Anirà seguit del "Desinforme setmanal", el particular resum informatiu de la setmana de Sergi Vives i Adrià Cuatrecases. Cap a les 11.35, "Deixa que soni" amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", i Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio que presenta a iCat el programa "5 songs". Després Roger Escapa, director d'"El suplement" de Catalunya Ràdio, avançarà els continguts d'aquest cap de setmana. Per arribar a les 12.00, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut