Dijous al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza la crisi del coronavirus amb Yanis Varoufakis, exministre de Finances de Grècia

Demà, dijous, "El matí de Catalunya Ràdio" continuarà seguint la crisi del coronavirus amb els seus protagonistes, en aquest cas amb l'economista grec Yanis Varoufakis, a més de tractar altres temes d'actualitat.

Com cada dia, a les 7.30, el programa connectarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per saber com evoluciona la pandèmia.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà Yanis Varoufakis, exministre de Finances de Grècia, cofundador del moviment paneuropeu DiEM25 i del partit grec MeRA25, per analitzar la situació actual i les fórmules que estudia la Unió Europea per respondre a la crisi que ha provocat el coronavirus.

A la tertúlia, a partir de les 9.05, hi participaran Gabriela Serra, activista social; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Ernest Benach, expresident del Parlament; Jordi Cañas, eurodiputat, i Eulàlia Lluch, cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch.

A les 10.10, taula sobre els drets humans i el racisme als EUA i a Catalunya amb Víctor Horcasitas, president de l'American Society of Barcelona i nou conseller delegat de la revista Barcelona Metropolitan; Charles Greer, distribuïdor de productes de perruqueria afroamericà, nascut a Houston; Violeta Curry, cantant de jazz afroamericana, nascuda a Filadèlfia, i Jonnathan Courtney, xef afroamericà, nascut a Califòrnia.

El programa arribarà a les 11.00 amb l'espai "Músiques confinades". A continuació, a les 11.10, la secció dedicada al cinema i les arts escèniques amb Àlex Gorina, crític de cinema i realitzador dels programes "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio. A més de repassar la cartellera cinematogràfica, conversarà amb l'actriu Nora Navas, vicepresidenta de l'Acadèmia de Cinema espanyola, sobre la campanya "Actúa, ayuda, alimenta" en suport als treballadors i treballadores de les arts escèniques. També parlarà de Filmin, plataforma de cinema en streaming amb Juan Carlos Tous, CEO de Filmin, i Jaume Ripoll, director editorial de Filmin. Cap a les 11.50, recta final amb el "Time out" de Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.                                

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut