"El matí de Catalunya Ràdio"
"El matí de Catalunya Ràdio"
DILLUNS, A LES 7.00

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza el preu dels habitatges

Dilluns 19 d'agost, a partir de les 08.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, analitzarà la situació del preu dels habitatges.

A partir de les 08.30, el programà farà una taula d'anàlisi sobre el preu dels habitatges, amb Gerard Duelo, president del consell general de Coapis d'Espanya i president de l'Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya; Ferran Font, director d'estudis del portal immobiliari Pisos.com, i Miguel Mayorga, professor del màster de Ciutat i Urbanisme de la UOC i d'Urbanisme i Sostenibilitat a la UPC.

A les 09.00, hi haurà la tertúlia amb Malcolm Otero, editor; Laura Pinyol, periodista i escriptora; Erika Casajoana, consultora internacional en comunicació, i Carla Vall, advocada penalista.

A continuació, a les 10.00 la tertúlia esportiva, amb Marcos López, periodista d'El Periódico; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, i Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones.

A les 10.30, el "Vist per a sentència", amb David Melgarejo, tractarà el cas O.J. Simpson. Després, a les 11.30, a "Somni d'una nit d'estiu", l'Ana Polo estarà acompanyada de Clara Peya, pianista i compositora. A les 11.00, la secció "Llibres creuats".

I finalment, el programa acabarà amb l'actuació de Suu i l'"APM?".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut