Laura Rosel, realitzadora del programa "El matí de Catalunya Ràdio"
Laura Rosel, realitzadora del programa "El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza el preacord per formar govern, amb Jordi Sànchez i Marta Vilalta

Aquest dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà el secretari general de JxC, Jordi Sànchez, i la portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, per valorar el principi d'acord per formar govern

El programa d'aquest dimarts es centrarà en el preacord anunciat aquest dilluns per formar govern, amb entrevistes telefòniques a Jordi Sànchez, secretari general de JxC, i Marta Vilalta, portaveu i secretària general adjunta d'ERC.

A les 09.25, "Taula d'anàlisi"  amb Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid; Laura Aznar, periodista a Crític; Isabel Garcia Pagan, subdirectora de La Vanguardia, i Ferran Casas, subdirector de Nació Digital. 

A les 10.35, "Se suposa", els Borbons sota la mirada d'Albert Pla, músic.

A les 11.07, "Mediatrèmol", els canvis en la comunicació i com ens afecten amb Àlex Gutiérrez, periodista.  I "Fets o fakes", cada quinze dies es fa un repàs dels principals "fakes", desinformacions, mitges veritats que hagin marcat l'actualitat amb Carlos Baraibar, subeditor de "Catalunya migdia".

A les 11.40, "Ciència", amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut. Avui parlem de les aplicacions de la llum amb Clara Vilches, investigadora de l'Institut de Ciències Fotòniques.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Peyu, humorista i actor, i Jair Dominguez, humorista. Tots dos són els realitzadors del programa "El búnquer", de Catalunya Ràdio.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut