Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza el moviment de les armilles grogues

Dijous, 13 de desembre, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà tertúlia amb Antoni Gelonch, ex-secretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Laia Bonet, professora de Dret Administratiu de la UPF; Ernest Benach, expresident del Parlament; José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament, i Isabel Vallet, exdiputada de la CUP.

A partir de les 10.00, l'"Informe econòmic", amb Xavier Sala i Martín, que parlarà del moviment de les armilles grogues de França, dels Premis Nobel d'Economia i del Banc Central Europeu.

A partir de les 10.30, "Paraula d'acadèmia", amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, que analitzarà les expressions nadalenques.

A partir de 11.00, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz. La secció inclourà l'entrevista a Julio Manrique, director de l'espectacle "L'habitació del costat", de Sarah Ruhl, i als actors Ivan Benet i Carlota Olcina, que formen part del repartiment de l'obra que es pot veure a La Villarroel de Barcelona.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut