Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza el moment actual de la pandèmia i les mesures per combatre-la

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" debatrà les mesures en vigor per contenir la pandèmia de la mà de diferents experts del sector sanitari i valorarà, així, l'abast de la pandèmia en aquests moments

Laura Rosel

A les 07.40, a "Les veus de la Covid", es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Àlex Arenas, físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili.

A les 08.45, la taula de debat farà la valoració del moment actual de la pandèmia i les mesures per frenar-la amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona; Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC; Toni Pou, periodista científic, i Núria Jar, periodista especialista en ciència i salut.

A les 10.06, entrevista telefònica a Krzysztof Charamsa, teòleg i sacerdot per saber la seva opinió sobre les declaracions del papa Francesc entorn de l'homosexualitat. I a les 10.15, "Els cromos", el resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista.

A les 10.30, "Ruta a la Casa Blanca", reportatge de la corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington, Geni Lozano, sobre la carrera presidencial als EUA.

A les 10.40, "Cinema" amb Àlex Gorina, crític i realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica.

A les 11.07, "Deixa que soni" amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant que presenta a iCat el programa "Pista de fusta"; Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio que presenta a iCat el programa "5 songs", i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa". L'espai inclourà una entrevista al grup musical La Pegatina, que acaben de publicar el seu setè àlbum d'estudi, "Darle la vuelta". Amb Adrià Salas, veu; Rubén Sierra, veu i guitarra, i Miki Florensa, guitarra. I també entrevista telefònica a Alizzz, (Cristian Quirante), músic, DJ, productor musical i representant. A més de posar el focus en Bruce Springsteen, que, per fi, ha tret nou disc, "Letter to you", amb un gran fan, Òscar Fernández, l'editor del "Catalunya migdia". A les 11.40, "Entre tots no em fem un". Acabem la setmana entre companys, amb Jordi Costa, Juliana Canet, Elisenda Carod i Òscar Fernández.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà Elena Crespi, psicòloga, sexòloga, terapeuta de parella i Marta Molas, feminista i responsable de comunicació d'Amantis.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut