Dimecres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza com es pot superar la situació econòmica actual

Demà, dijous, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, posa el focus en l'economia amb una taula d'anàlisi amb les veus expertes en la matèria de Ramon Tremosa, Gonzalo Bernardos i Miren Etxezarreta. També tractarà de la seguretat i l'augment de la violència en els robatoris, entre altres temes.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Paco Tovar, guia i propietari d'Argos Serveis Culturals, que ofereix visites guiades i activitats culturals.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu de Xavi de la Iglesia, cantant del grup Blaumut.

A les 8.15, entrevista a Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

A continuació, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio" buscarà respostes a les preguntes que es fa la població en matèria econòmica. Plantejarà què cal fer per superar la situació actual a Ramon Tremosa, economista i exeurodiputat; Gonzalo Bernardos, professor titular d'Economia a la Universitat de Barcelona i analista econòmic, i Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita en Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i activista anticapitalista.

Cap a les 9.00, temps per a la tertúlia amb Jaume Barberà, periodista; Mar Calpena, periodista, i Martí Adroher, advocat i consultor internacional.

A partir de les 10.10, el programa tractarà sobre seguretat i robatoris, en un moment en què la reducció de turistes ha fet augmentar la violència en els robatoris. Ho analitzaran Pau Esparch, periodista del diari "Ara"; Guillem Sánchez Marín, redactor de societat d'"El Periódico", i Inma Viudez, portaveu del sindicat SAP-Fepol dels Mossos d'Esquadra.

A les 10.40, a la secció "No m'expliquis històries", Jordi Creus parlarà de Pedro Rodríguez de Madriaga.

A les 11.05, el programa recordarà els bombardejos d'Hiroshima i Nagasaki, 75 anys després, amb Jordi Armadans, director de Fundipau. Tot seguit, a les 11.20, a "El dilema nacional", Roger Carandell i Joan Grivé faran posicionar els oients a favor o en contra de Tinder. Tram final dedicat a la música, amb una entrevista i l'actuació de la cantautora Núria Graham.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut