Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza com afectarà la reobertura el sector cultural i entrevista la consellera Àngels Ponsa

Aquest dimarts, 24 de novembre, "El matí de Catalunya Ràdio" parlarà amb la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, per analitzar com afecta la reobertura del sector i valorar l'esforç que estan fent

A les 07.40, "Les veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona.

A les 08.45, Laura Rosel entrevista Àngels Ponsa, consellera de Cultura. Coincidint amb la Setmana de la Cultura, una acció global de la CCMA en col·laboració amb l'ICEC, es farà una valoració, amb la consellera, de l'esforç que està desenvolupant el sector cultural en aquests moments a causa de les mesures de restricció aprovades per lluitar contra la Covid.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Andreu Barnils, periodista del diari Vilaweb; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Manel Manchón, director d'opinió de Crónica Global i director de Letra Global.

A les 10.06, entrevista a Tatxo Benet, periodista i empresari que acaba de publicar el llibre "La travessia més difícil", on relata com va superar la Covid-19 i explica com el personal mèdic, d'infermeria i auxiliar es va haver d'enfrontar a la infecció amb valentia i generositat.

A les 10.30, "Informe econòmic" amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York, sobre el boicot a Amazon en plena pandèmia i com afecta el comerç.

A les 11.07, "Hola, segle XXI", amb Genís Roca, empresari especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura digital. L'espai inclou l'entrevista a Jordi Amat, filòleg i escriptor, autor del llibre "El fill del xofer", una radiografia de la història política catalana.

A les 11.30, "Història" amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, que parlarà de la primera crisi del Barça en la seva història.

A les 11.45, "Les històries del Quico Sallés", periodista al diari El Món, que aprofundirà en la polèmica de les escoltes policials.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà la concursant d'OT Samantha Gilabert i el professor d'OT Joan Carles Capdevila.

 

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut