Dimarts al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza amb experts la decisió del rei emèrit de marxar d'Espanya

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, posa el focus de l'actualitat en l'anunci del rei emèrit Joan Carles I, amb les veus de la periodista Pilar Eyre, el magistrat emèrit José Antonio Martín Pallín, el catedràtic de Dret Processal Jordi Nieva i el professor de Dret Constitucional Joaquín Urías.

A les 7.50, a "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Marina Puigcorbé, de la formatgeria Mas Lladré, que explicarà si el consum d'aquest producte s'ha vist afectat per la crisi sanitària.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu de Pau Vallvé.

A les 8.15, el programa analitzarà amb diversos experts l'anunci del rei emèrit Joan Carles I, que ha comunicat al seu fill Felip VI la decisió de traslladar-se fora d'Espanya. Hi intervindran Pilar Eyre, periodista especialitzada en la Casa del Rei; José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem; Jordi Nieva, professor universitari i catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona; i Joaquín Urías, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla i exlletrat del Tribunal Constitucional.

A les 9.00, espai per a la tertúlia amb Sílvia Barroso, directora de "Tot Barcelona"; Laura Pinyol, periodista; Jordi Borràs, fotoperiodista, i Lara Malvesí, investigadora postdoctoral al departament de Ciència Política de la UAB.

A les 10.05, Albert Segura tractarà del cas d'Helena Jubany, l'endemà que s'ha  anunciat la reobertura de la investigació, amb Imma Careta, germana de Montse Careta, principal sospitosa, i Joan Jubany, germà d'Helena Jubany. També comptarà amb Carles Porta, director del programa "Crims" de Catalunya Ràdio i TV3, que va aportar noves proves que han permès que es torni a estudiar el cas.

A les 10.30, la secció "Els exs de l'Eva Arderius", amb entrevistes a personatges retirats de l'esfera política. Aquesta setmana, Imma Mayol, que va ser diputada al Parlament i regidora a l'Ajuntament de Barcelona. Com és la seva vida un cop retirada de la política?

A les 11.05, el programa entrevista Antoni Bulbena, director del departament de Psiquiatria de la UAB i director de la Unitat d'Ansietat de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc de Salut Mar, per analitzar les conseqüències de la pandèmia en la salut mental.

A les 11.15, a "OK, boomer", Andrea Gumes  parlarà de Catàrsia, un col·lectiu d'asiàtics units per parlar de les seves inquietuds i vivències a Catalunya a través del teatre, el seu compte d'Instagram i una revista online, "Pai Pai Mag". Per parlar-ne, visitaran el programa Mercedes Rosés Fujiwara i Oyidia Oji Palino.

A les 11.40, entrevista i actuació musical de la cantant Suu, autora de la cançó de la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut