Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí.
Jornada de portes obertes al conjunt romànic de la Vall de Boí. (Foto: ACN)

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, demà en directe des de Barruera, a la Vall de Boí

El programa tractarà l'actualitat de la Vall de Boí i entrevistarà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. També hi haurà l'actuació musical de Pau Donés.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, es farà demà des de l'ajuntament de la Vall de Boí, a Barruera, a l'Alta Ribagorça. Com sempre, el programa començarà fent un repàs de l'actualitat i, a dos quarts de nou, Mònica Terribas entrevistarà Ferran Mascarell, conseller de Cultura. Després, tertúlia d'actualitat sobre la realitat de la comarca amb Jep de Moner, fotoperiodista; Carlos Fontova, jove ramader de carn de bou; Jordi Ferrero, expert en turisme rural; Elena Mir experta en restauració i apartaments turístics;  i Laia Gaspar directora d'una llar d'infants.

Després de la tertúlia, la unitat mòbil entrevistarà Cristina Castellà, del Centre del Romànic de la Vall de Boí, i a tres quarts de deu Mònica Terribas parlarà amb Ignasi Miró, director de l'Àrea de Cultura de la Fundació La Caixa. Passat el butlletí de les deu, taula rodona sobre el futur de l'estació Boí Taüll amb Albert Alins, delegat de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran; Joan Perelada, alcalde de la Vall de Boí, i Josep Lluís Farrero, conseller de Turisme al Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça. També hi haurà l'actuació del grup d'acordionistes Vent de Port.

A tres quarts d'onze arribaran els Minoristes, amb 'L'actualitat a la carta', i l''Entre paraules', de l'escriptor Ramon Solsona. Passat el butlletí de les onze, entrevista i actuació de Pau Donés, que durant el programa intervindrà dues vegades. El programa també tractarà sobre la gastronomia de la zona amb Meri Ramon, propietària d'El Fai, de Taüll; Pepa Turró, propietària de Ca la Pepa, de Boí, i Pili Pérez, propietària de la Fonda Farré, de Barruera.

Poc abans de les dotze, actuació del grup lleidatà Els Moniatos, que també intervindran dues vegades durant el programa. Després del butlletí, tornen els Minoristes amb 'En el capítol anterior' i el 'Temps a la carta', amb Francesc Mauri i Lo Cartanyà. Per acabar el programa 'Què ens hem deixat?'.

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut