Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunta Ràdio" analitza com hauria de ser el teletreball amb la patronal i els sindicats

Aquest dimecres, 28 d'octubre, "El matí de Catalunya Ràdio" convida a reflexionar sobre la necessitat que el teletreball sigui o no obligatori amb sindicats, patronal i amb els oients que vulguin opinar sobre com cal que sigui el treball en temps de pandèmia

A les 07.40, "Veus de la Covid" parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Clara Prats, investigadora de models matemàtics de la UPC. A les 08.35, Laura Rosel entrevistarà Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem al Parlament, l'endemà de la presentació dels pressupostos de l'Estat.

A les 09.00, "Taula d'anàlisi" amb Sergi Sol, periodista i escriptor; Albert Ortas, director d'Intermedia; Laura Aznar, periodista a Crític, i Manel Manchón, director d'opinió de Crónica Global i director de Letra Global. La primera part de la tertúlia tractarà sobre el teletreball amb l'aportació de Natxo Parra, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda. A més, s'obriran les línies telefòniques per saber si la gent pot teletreballar o no. També intervindran sindicats i patronals per saber el seu posicionament sobre aquesta qüestió.

A les 10.30, "Ruta a la Casa Blanca", reportatge de la corresponsal a Washington, Geni Lozano, sobre la carrera presidencial als EUA.

I a les 10.35, "Taula" amb testimonis que ens expliquen la seva primera vegada durant la pandèmia. La pandèmia ha aturat mig món, però hi ha coses que no ha pogut parar. A "El matí de Catalunya Ràdio", l'aportació de Carles Cors, pare per primera vegada, i Marina Boix, àvia del Carles i besàvia per primera vegada; Elena Cases, primera vegada que fa de metge; Jordi Puiggròs, primera vegada que fa de mestre; Marc Gabernet, primera vegada que va a la universitat; Ruxanda Ghemis s'ha casat durant la pandèmia; Guillem Lluch, primera vegada que obre una llibreria; Isabel Quilez s'ha jubilat en plena pandèmia

A les 11.07, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Jaume Sisa, Marina Rosell i Pau Riba. I a les 11.35, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà la directora, dramaturga i comunicadora Raquel Loscosi l'actriu, Sara Sanjuan.

 "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut