Dissabte, a les 19.20

El making of del disc de La Marató, la banda sonora d'un any de solidaritat i emocions

Demà dissabte, a les 19.20, TV3 estrenarà "El making of del disc de La Marató", un documental de 35 minuts, una producció de Lab Creative Studio per a la CCMA, que mostrarà com s'ha fet aquesta nova edició del disc, que enguany compleix 17 anys.

Un disc excepcional, doble, amb 30 cançons, que es vendrà el diumenge 28 de novembre amb els diaris del país. Les seves cròniques musicals, com cada any, dibuixaran sentiment i seran la banda sonora d'un any de solidaritat i emocions.

Aquest making of és un documental que mostrarà a l'espectador com s'ha fet el disc de La Marató en tres àmbits diferents.

Primer, com viuen els artistes i els productors a l'hora d'encarar un projecte d'aquesta envergadura i quin és l'esperit de treball a l'hora de preparar les diferents cançons.

En un segon àmbit, aquest treball s'endinsarà en un context històric. El documental incorpora resums en imatges dels discos de La Marató des de l'any 2005, any de la primera edició.

Finalment es mostrarà el context més emocional de tot plegat: la interpretació de les cançons, els sentiments que s'entreveuen a les lletres i el que suposa, en moltes ocasions, cantar en un idioma ben diferent, com el català, per a molts artistes.

I a través del fil d'aquests àmbits desfilaran tots els artistes que hi han participat i es mostrarà com sonen les cançons i com ho treballen els productors. El disc 2021 compta amb més artistes que mai: 175 agrupats en 41 formacions.

Luis Fonsi, Ana Mena, Joan Dausà, Silvia Pérez Cruz, Antonio Carmona i Oques Grasses són alguns dels intèrprets que formen part d'aquest nou disc de La Marató.

tv3.cat/marato

facebook.com/lamarato

twitter.com/la_marato

 

Anar al contingut