DIJOUS, 30 DE MARÇ

El Local Colla Joves Xiquets de Valls, seu de la tercera edició prèvia d'El Desconcert d'iCat 2023

Dijous, 30 de març, a les 21.00, Valls prendrà el relleu de Girona amb la celebració de la tercera de les quatre edicions prèvies d'El Desconcert, que aquest any s'han afegit a la tradicional festa d'iCat a la Sala Apolo de Barcelona (9 de maig). Figa Flawas i Sabor de Gràcia són els artistes que es reuniran al Local Colla Joves Xiquets de Valls per oferir un repertori imprevisible, que combinarà el talent musical de tots dos grups

La tercera edició descentralitzada d'El Desconcert serà al Local Colla Joves Xiquets de Valls, on Figa Flawas i Sabor de Gràcia oferiran un nou tast de la festa anual d'iCat del 9 de maig a Barcelona.  

Els vallencs Figa Flawas són els flamants guanyadors del concurs Sona9 i cada vegada s'estan fent amb un lloc més privilegiat dins del panorama musical català gràcies al seu gumbo de rap, reggaeton, rumba i rock. Una mescla que, en aquesta ocasió, combinarà amb la proposta dels veterans rumbers Sabor de Gràcia de Sicus Carbonell, per enfilar una vetllada de ball ben gustosa. 

Per optar a alguna de les invitacions dobles disponibles per a El Desconcert a Valls només s'ha de contestar una pregunta a través de la pàgina web d'iCat. En cas que el nombre d'encertants superi la quantitat de places disponibles, les invitacions dobles s'atorgaran per sorteig. El termini d'inscripció s'acabarà el dimarts, 28 de març, a les 10.00. 

El creixement d'El Desconcert 

La iniciativa d'estendre El Desconcert d'iCat pel territori i fer-lo créixer amb quatre edicions prèvies de petit format coincideix amb la commemoració del 40è aniversari de Catalunya Ràdio. Després de Terrassa, Girona i Valls, la festa de l'emissora musical i cultural del grup passarà per Lleida (25 d'abril) abans de la tradicional cita a la Sala Apolo de Barcelona, que aquest 2023 arribarà al sisè episodi, després dels celebrats el 2016, 2017, 2018, 2019 i 2022. 

 

Anar al contingut