El llibre del programa "La mar de bé", ja a la venda

Ja es troba a la venda, de la mà de TV3 i Cossetània Edicions, el llibre del programa "La mar de bé". Després del programa aquest llibre continua maridant la cultura de la pesca amb la cuina del peix fresc de la mà del xef Quim Casellas.

"La mar de bé" parla del món de la pesca al territori català, dels costums, la gastronomia i la identitat que el defineix. Presentat pel cuiner Quim Casellas, en els diferents capítols que es van emetre per TV3, el xef carismàtic s'embarcava en una barca diferent per acostar a l'espectador tots els secrets del món del peix de la Costa Brava d'una manera propera, divulgativa i amena.

Editat per Cossetània Edicions i a través de 128 pàgines, la pesca es presenta com un món emocionant i desconegut que, a través dels seus aspectes principals, descobreix com de difícil, divers i atraient és l'ofici de pescar a la Costa Brava.  

Aquest paisatge privilegiat, farcit de ports i barques, cuines i fogons, expressa la diversitat de peixos i mariscs que diàriament es comercialitzen a les llotges gironines. I, per tastar tots els sabors de la mar, Quim Casellas selecciona, en el llibre, una quarantena de receptes inspirades tant en la innovació gastronòmica com en la memòria de la gent de mar.  

El programa "La mar de bé" està dirigit per Lluís Moreno, és una producció associada de Televisió de Catalunya amb la productora Arkham Studio i la col·laboració del Grup d'Acció Local Pesquer de la Costa Brava (GALP).

Aquest és un llibre que estimula a conèixer, a triar, a cuinar i a assaborir la mar i ja es pot adquirir a laBotiga de TV3 i Catalunya Ràdio i als punts de venda habituals. 

A més, el dimecres 14 de setembre a les 19.00 el llibre es presentarà al Museu del Suro de Palafrugell amb la presència de Quim Casellas, xef i autor de les receptes del llibre; Pere Estradera, president del GALP Costa Brava; Conrad Massaguer, patró i armador de la Confraria de Palamós, i Josep Maria Olivé, director de Cossetània Edicions. Martí Sabrià, consultor turístic, conduirà l'acte i Sergi Tudela, director general de Pesca i Afers Marítims, en farà el tancament. 

Anar al contingut