El llibre "Converses de neu", a la venda

Ahir es va posar a la venda el llibre "Converses de neu" de Toni Real, amb què se celebren els 30 anys del programa "Temps de neu"

Televisió de Catalunya celebra els trenta anys del programa "Temps de neu" amb l'edició del llibre "Converses de neu". Toni Real, el presentador i director del programa des del seu inici, hi conversa tranquil·lament amb amics del programa i uns autèntics apassionats dels esports d'hivern, de la muntanya i de la natura.

Entre els convidats al llibre hi ha Jordi Bonet, Kilian Jornet, Hristo Stòitxkov, Jesús Serra, Antoni Campañá, Martí Rafel, Roser Capdevila, Queralt Castellet, Francesc Mauri, Lluís Llongueras, Xavier Nolla, o Jordi Ribó. Amb tots ells ha parlat de neu i d'esquí, però també d'arquitectura, d'economia, d'història, d'escultura, de viatges, de fotografia, de valentia, d'il·lustracions, de ceguesa, de saber guanyar o de saber perdre.

Amb aquest llibre també es podrà gaudir de l'esquí a les estacions catalanes associades a l'ACEM (Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya). Cada l'exemplar conté una butlleta amb la qual es pot aconseguir un forfet per a cada estació d'esquí pagant només 10 € a Boí-Taüll Resort, Espot, Port Ainé, Tavascan, Vall de Núria i Vallter 2000 o 15 € a Baqueira-Beret, La Molina i Masella.

Els forfets inclosos en aquesta promoció es podran utilitzar una sola vegada en cada estació d'esquí, qualsevol dia de la temporada 2015-2016 mentre l'estació estigui oberta.

www.tv3.cat

www.esport3.cat

Anar al contingut