El "Land Art" i aplicacions mòbils relacionades amb el teatre, a "Tria33"

Dilluns, a les 22.00 i a les 23.15, arriba una altra cita amb "Tria33", el punt de trobada dels apassionats de la cultura. De dilluns a divendres, el 33 dóna als espectadors les claus de l'actualitat de tots els àmbits culturals i totes les disciplines artístiques.

La tria personal de Lluís Marquina, vinculada al món digital i la cultura, presentarà dilluns aplicacions mòbils vinculades al teatre.

En el "Land Art", o "Art de la Terra", es desdibuixa la frontera entre obra i paisatge. Obres fetes a la natura i utilitzant el que ofereix, pedres, fulles, arbres, el vent. La tramuntana i els seus efectes, per exemple, són el tema de la mostra Tramuntanart, que se celebrarà entre el 4 i 12 de juny a Port de la Selva, i també visitaran el Bosc de les Creus, un projecte de Marc Sellarès fet a l'indret de l'incendi d'Òdena de l'estiu passat.

La setmana que ve es coneixeran de prop els guardonats amb els Premis Nacionals de Cultura en les diferents disciplines.

I visitaran la seu de l'entitat reusenca Carrutxa, reconeguts en l'àmbit de la cultura popular, que duen a terme un treball intens de recerca i difusió del patrimoni immaterial de les comarques de la Catalunya Nova i, principalment, del Baix Camp i del Priorat. Des de l'antropologia, la història, la filologia, l'arqueologia, l'etnomusicologia i tot el calendari anual, passant per les festes que relliguen la cultura festiva del Principat amb la valenciana, aragonesa i mallorquina, fins al joc de bitlles, els correbous i les bandes de música. En parlaran amb els seus responsables, els investigadors Salvador Palomar, Albert Margalef, Ferran Sugranyes i Montsant Fonts.

tv3.cat/tria33

facebook.com/triatrentatres

twitter.com/tria33

 

 

Anar al contingut