Dissabte, a les 21.55

El judici del procés i l'ofensiva de la dreta espanyola contra Pedro Sánchez, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig. Lluís Llach, Jenn Díaz, Aamer Anwar, Marc Molins, Gaspar Llamazares, Ivette Nadal i Caïm Riba en seran protagonistes.

Cristina Puig entrevistarà Lluís Llach per preguntar com afronta el judici del Suprem, on compareixerà com a testimoni. També s'analitzarà quines opcions de diàleg veu factibles entre el govern català i l'espanyol.

El judici del procés serà, però, el tema central de la conversa que mantindran els advocats Aamer Anwar i Marc Molins. 

En el programa també es podrà sentir el commovedor testimoni de Jenn Díaz, la diputada d'ERC que va denunciar inesperadament durant un ple del Parlament haver estat víctima de violència masclista ara fa 10 anys.

A més, se li preguntarà com veu l'ofensiva de la dreta espanyola contra Pedro Sánchez a un polític veterà com Gaspar Llamazares, que ha abandonat Esquerra Unida després de ser-ne el líder. Actualment és candidat d'Actua a les eleccions europees. 

I es comptarà amb l'actuació musical d'Ivette Nadal, acompanyada de Caïm Riba.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Eider Hurtado, Sergi Picazo, Odei A.-Etxearte i Mariano Alonso. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3