El judici del procés, a partir de demà, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio faran una cobertura informativa especial amb motiu del judici del procés independentista català que tindrà lloc a Madrid, a partir de demà. El judici es podrà seguir en directe pel 3/24, els moments més rellevants per Catalunya Informació, i les declaracions dels encausats en directe per TV3 i Catalunya Ràdio

Demà comença al Tribunal Suprem el judici del procés, la causa oberta contra els líders independentistes. Seran jutjats per rebel·lió, sedició, desobediència, pertinença a organització criminal i malversació de cabals públics. Un judici que durarà mesos, amb l'objectiu que estigui vist per a sentència abans de les eleccions municipals del 26 de maig.

Durant aquests tres mesos, TV3, Catalunya Ràdio, el canal 3/24, Catalunya Informació i el web 324.cat/judici oferiran una cobertura amb una clara funció de servei públic.

Les sessions del judici, inicialment previstes per als dimarts, dimecres i dijous, però que es podrien ampliar a més dies, es podran seguir íntegrament en directe pel 3/24 i pel web catradio.cat .

TV3 i Catalunya Ràdio estaran pendents de l'actualitat del judici amb connexions diàries i una cobertura especial per als moments clau. Les declaracions dels encausats es podran seguir a Catalunya Ràdio, al matí amb Mònica Terribas i a la tarda amb Òscar Fernàndez. Amb Marta Romagosa, els moments més rellevants del judici a Catalunya Informació. I els dies clau del judici, "El matí de Catalunya Ràdio", el "Catalunya migdia" i el "Catalunya vespre" es faran en directe des del Tribunal Suprem a Madrid.

Els dies més rellevants TV3 desplaçarà a Madrid alguns dels programes, com ara avui i demà el "TN vespre" amb Toni Cruanyes, o demà "Els matins", amb Lídia Heredia des de davant del Suprem. TV3 seguirà en directe les declaracions dels principals encausats i el canal 3/24 seguirà tot el judici. El dia acabarà amb un recull del que ha donat de si el judici al "Més 3/24", que amplia la seva durada els dies de judici per fer 2 hores de programa.

Al 324.cat hi haurà un seguiment minut a minut del judici i emetrà el judici en directe a Twitter i Facebook. També farà difusió per YouTube de tota la cobertura.

Els dies que hi hagi judici hi haurà sessions de matí i de tarda, que generaran tota mena d'informacions. Totes les notícies es poden consultar a l'especial del judici del procés, però per no perdre's res del que està passant dins i fora de la sala del Suprem, s'oferirà un resum diari, que estarà disponible també via WhatsApp, amb informació de l'ordre del dia, a primera hora del matí, i amb un recull dels titulars generats durant la jornada, que s'enviaran al vespre.

Catalunya Ràdio generarà un podcast específic per al seguiment del judici, que recollirà els moments informativament més rellevants de la cobertura. Aquest nou servei inclourà, cada dia, una selecció dels àudios més destacats de la jornada.

Per inscriure's al podcast, es pot fer gratuïtament a SpotifyiTunes i iVoox. També es pot accedir a l'RSS per poder gestionar el contingut.

tv3.cat

catradio.cat