Lídia Heredia
Lídia Heredia

El judici contra els directius de Castor, a "Els matins"

Aquest dilluns, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, se centrarà en el judici contra els directius del magatzem Castor per saber quines són les expectatives dels afectats pels terratrèmols

El magatzem Castor arriba a judici

Connexió amb Castelló, on comença el judici contra els directius d'Escal UGS, la concessionària del magatzem de gas Castor. I també amb Alcanar per saber les expectatives davant del judici dels afectats pels terratrèmols. Entrevista amb el periodista Jordi Marsal, autor del llibre "Castor: la bombolla sísmica".

Trastorns d'aprenentatge a l'escola

El psiquiatre de l'Hospital Vall d'Hebron Miquel Casas parlarà de l'estudi que ha fet, on es relaciona l'infradiagnòstic dels trastorns mentals amb el fracàs escolar.

Més enllà del calamar

Entrevista amb el director d'"El orden mundial", Fernando Arancón, sobre la situació a Corea del Sud i sobre les problemàtiques a les quals s'enfronten els personatges de la polèmica sèrie "El juego del calamar".

"Nosaltres", teatre antiracista

Conversa amb l'actriu Neus Ballbé i l'actor, ballarí coreògraf Junyi Sun sobre l'obra que presentaran a la sala petita del TNC fins al 7 de novembre.

La taula d'"Els matins"

Comentaris i contextualització dels titulars del dia amb Ferran Casas, Montserrat Nebrera i Elena Freixa. I repàs del més destacat de la setmana amb Albert Om.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut