Aquest dimecres, 6 de juny, a les 15.50.

El Jordi toca fons, a "Com si fos ahir"

Aquest dimecres, 6 de juny, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 172 de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula. En el capítol de demà, el Jordi, finalment, pot desfogar-se de les tensions que ha acumulat els últims dies. A banda, la relació entre la Sandra i en Xavi també trontolla. I en Cesc, al seu pur estil viperí, farà servir totes les seves armes per enfonsar la Gemma.
En Jordi i en Litus saben deixar de banda tot el que s'han fet l'un a l'altre.

En Jordi i en Litus saben deixar de banda tot el que s'han fet l'un a l'altre.

En Cesc aprofita la gelosia de la Gemma per fer-la trontollar. Avui, en una reunió amb Kormin, aconsegueix fer-la quedar malament davant d'en Miquel, que se sorprèn de la seva actitud.

La Sílvia intenta fer un discret apropament a en Jordi, però ell es mostra totalment indiferent. En Litus acaba presentant-se a casa i canta les quaranta al seu "amic" per com tracta la seva dona.

En Xavi ha de marxar a l'estranger per feina i diu a la Sandra que ho allargarà per anar a visitar uns antics companys d'Erasmus. A ella li sembla una bona opció per intentar arreglar les coses, però la Noe li fica la por al cos dient-li que segur que en Xavi se'n va a veure alguna ex per recordar vells temps.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3