Reïna
Dissabte

El grup Reïna, protagonista del segon capítol de "Sona9"

Dissabte, 24 d'octubre, a les 21.55, el 33 emetrà el segon capítol de la segona temporada del Sona9, dedicat al grup mallorquí Reïna. El programa dedicarà cinc espais monogràfics a cada finalista i un últim capítol a la final del Sona9 2020

Els protagonistes del segon episodi de la segona temporada del Sona9 venen de Mallorca, estudien a Barcelona i han engegat un grup de música en plena pandèmia. Es diuen Reïna i són Carme Vives, Pere Amer, Adrià Mayordomo i Biel Riera, integrants d'aquesta nova banda que porta una proposta de pop nu, amb una forta càrrega poètica i la justa ingenuïtat.

Marc Bala, el presentador del programa, conduirà en mitja hora l'episodi que passarà pel concert acústic de Reïna a La Casa de la Música de l'Hospitalet, per l'entrevista de Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat, per l'estudi Bucbonera de Caldes de Montbui -on el quartet grava amb Joana Serrat de productora- i pel seu local d'assaig, a Mallorca. Aquest programa també es podrà veure dissabte que ve, 31 d'octubre, a TV3.

TV3 reemetrà, a partir d'aquesta setmana, els capítols emesos pel 33. De manera que, aquest dissabte, 24 d'octubre, a les 12 .00, es podrà veure per TV3 el capítol dedicat al jove músic de Collbató Lluís Arruga, Lles, que el 33 va emetre el cap de setmana anterior.

El Sona9 és una producció de Grup Enderrock realitzada per Clack. La segona temporada del programa arriba dos anys després de la seva primera versió, amb sis capítols que descobreixen els cinc finalistes del concurs d'enguany i, en l'últim, se'n desvelarà el guanyador a través d'un episodi dedicat a la final, que tindrà lloc a la Sala Mirona de Salt el pròxim 18 de novembre.  
 

tv3.cat

tv3.cat/33

Anar al contingut