Divendres, a les 22.05

El grup osonenc Sixtus, al top 1 de "Zona zàping"

Aquest divendres, a les 22.05, a TV3, "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup osonenc Sixtus, que presenta al top 1 el seu nou tema "Sempre és l'aire".

Al programa abordarà la setmana tràgica del Barça, que, després de dues derrotes consecutives, ha acomiadat Ronald Koeman com a entrenador de l'equip. Es veuran les reaccions que ha provocat aquesta crisi blaugrana, i el debut d'un nou programa a Esport 3, "Un dia de partit", amb col·laboracions estel·lars.

També es podran veure diversos accidents en ral·lis, en motociclisme i, fins i tot, una triple topada en futbol en què l'àrbitre és qui en surt més mal parat.

Tot això en el cap de setmana de la castanyada i Halloween, quan el "Zona zàping" fa una crida als seus espectadors a compartir les seves experiències festives a través d'Instagram (@zonazapingtv3) o WhatsApp (638 683 003).

Les millors formaran part del proper "Zona zàping" al "No te la fotis", on es continuarà veient cada setmana el que els seguidors del programa volen compartir a través de la web i les xarxes socials (WhatsApp, Instagram, TikTok): coreografies, jocs, reptes i trompades, ja sigui en patinet, bicicleta o moto, amanits amb bon humor i molta imaginació.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut