El grup musical Panellet serà a Masella i la prova freeride de Font Romeu, a "Temps de neu"

Demà, a les 19.30, Esport3 emetrà un nou capítol de "Temps de neu" amb Víctor Patsi, que aparca la pilota i agafa els esquís

A la secció "Neu&Snow" d'aquest setè programa hi participa el grup musical de Terrassa Panellet. Cada setmana, un representant del panorama musical català és a pistes o a muntanya nevada, on hi fan una activitat, i els convidats músics trien un tema icònic del seu repertori i l'interpreten en un lloc inversemblant per a ells, en ple paratge nevat. El programa els posarà a prova a Masella, aprofitant l'esquí nocturn. El grup està format per tres integrants amb noms curiosos, Gor, Jefe i Galtes i sempre van amb armilles i barretina.

A la secció "Històries de neu", Toni Real, assegut en un telecadira en marxa amb Víctor Patsi, recordarà la poc coneguda vessant esquiadora de Johan Cruyff.

El reportatge de la setmana repassarà la prova de freeride, tirar-se muntanya avall, fora de les pistes marcades, combinant rapidesa, destresa i salts diversos, que es va fer aquest cap de setmana a Font Romeu.

A la secció "La veu de l'esquiador", tercera aparició del showman German Olivella, capaç d'engrescar els difunts.

Els col·laboradors fixos, Stefi Troget (muntanyenca), Dani Fornell (youtuber), Leo Tarrat (freeski) i Jordi Alís (skimo) explicaran situacions diverses de les modalitats que dominen.

I a qui no li faci mandra llevar-se ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, imatges de la primera baixada per pista, just en el moment en què s'obren els remuntadors, a "Obrint la pista".

tv3.cat/temps-de-neu

Anar al contingut