Dissabte, a les 14.00

El grup Ginestà presenta el seu nou disc al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 14.00, abans del "Telenotícies migdia", "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup Ginestà, format pels germans Júlia i Pau Serrasolses, que estrenen al Top 1 "Somni", el tema que serveix d'avançament del seu nou disc. A més a més, el programa s'estrena en exclusiva a la plataforma TV3 a la carta, els divendres a partir de les 20.00.

Al "No te la fotis" els espectadors fan arribar, sobretot, imatges de neu, amb diverses caigudes amb esquís, trineus, snowboards o patinant sobre gel. O, fins i tot, caient del telecadira.

El protagonisme de la setmana se l'enduen les connexions en directe, on el més important no és el que diu la reportera, sinó el que passa al darrere. Es podrà veure també el millor del triomf del Barça a la Supercopa, i el de l'Asisa Borges Vall en tenis taula, amb un parell de punts espectaculars.

A més a més, les millors imatges de l'Open d'Austràlia de tenis, un salt de 2.160 graus als X Games, i un resum del més accidentat del Ral·li de Montecarlo.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut