FENOK

El grup Fénok posa música al Top 1 del "Zona zàping"

Aquest divendres, a les 22.07, a TV3, el "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup Fénok, que posa música al Top 1 amb el seu tema "Vine"

El protagonista d'aquesta setmana és l'erupció del volcà de La Palma, que ha provocat angoixa i moltes pèrdues als habitants de l'illa. Però també fascinació i interès en els mitjans per l'espectacularitat de l'erupció. I tot i el drama, sorgeixen situacions còmiques i reaccions inesperades, tant de veïns com de periodistes, que s'han convertit en virals.

Ronald Koeman ha estat l'altre protagonista de la setmana. L'holandès, pot estar vivint els seus últims dies com a entrenador del Barça. I les seves últimes intervencions han donat munició per crear paròdies sobre les seves paraules i expressions, com la celebrada "Tiki taki".

A més, un àrbitre de beisbol rep una pilotada en tota la cara, un porter de futbol lesionat que salva el seu equip amb tres aturades els últims minuts, i la confusió de l'home que pinta les línies al terra en una plaça de toros.

El "No te la fotis" continuarà mostrant les millors imatges que han volgut compartir amb els seguidorsdel programa mitjançant la nostra web i la resta de xarxes socials (whatsapp, instagram, tik tok). Coreografies, jocs, reptes i trompades, amanits amb bon humor i molta imaginació, en el comiat definitiu a l'estiu i la rebuda de la tardor.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping
Anar al contingut