Diumenge, a les 13.30

El Gran Premi de San Marino, a "Univers MotoGP"

Diumenge, a les 13.30, torna "Univers MotoGP" a Catalunya Ràdio, amb la transmissió en directe de la cursa reina del Gran Premi de San Marino, el tretzè Gran Premi de la temporada, amb Damià Aguilar. I a les 23.55, a Esport3, un resum ampli amb les millors imatges

Catalunya Ràdio transmetrà la cursa de MotoGP del Gran Premi de San Marino, que es disputa al circuit de Misano. David Clupés i Damià Aguilar, amb l'equip del "Tot gira", conduiran "Univers MotoGP", amb un seguiment especial dels pilots catalans que hi participen. I l'anàlisi, de Lluís Costa.

Marc Márquez continua líder. El segon lloc de la classificació és per a Andrea Dovizioso i, el tercer, per a Àlex Rins, guanyador de la cursa de Silverstone, amb triplet català

"Univers MotoGP", diumenge, a les 23.55, a Esport3

Una hora amb totes les imatges del GP de San Marino de motociclisme, tretzena prova del Mundial. Després del triplet català de Silverstone, comença l'últim terç del Mundial des del Circuit de Misano Adriàtic Marco Simoncelli, la casa de Valentino Rossi. 

Marc Márquez mirarà d'incrementar encara més la diferència de 78 punts al capdavant del Mundial; Àlex Rins intentarà repetir l'èxit de l'últim Gran Premi i Maverick Viñales, consolidar les bones sensacions que la Yamaha va donar en els tests que es van disputar en aquest circuit fa dues setmanes.

Francesc Sòria conduirà el programa, sense oblidar les imatges més espectaculars de la resta de cilindrades, Moto2 i Moto3. A plató, analitzaran tots els detalls tècnics amb Xavi Guillén i Ricky Cardús. I des d'Itàlia Noel Rodríguez explicarà tot el que passi "in situ".

catradio/univers-moto-gp/

esport3.cat

Anar al contingut