Diumenge

El Gran Premi de França, a "Univers MotoGP"

Diumenge, a les 13.30, torna "Univers MotoGP" a Catalunya Ràdio, amb la transmissió en directe de la cursa reina del Gran Premi de França, el cinquè gran premi de la temporada, amb Damià Aguilar. I a les 23.30 a Esport3, un ampli resum amb les millors imatges

Catalunya Ràdio transmetrà la cursa de MotoGP del Gran Premi de França, que es disputa al circuit de Le Mans, del Mundial de motociclisme. David Clupés i Damià Aguilar, amb l'equip del "Tot gira", conduiran "Univers MotoGP", amb un seguiment especial dels pilots catalans que hi participen. I l'anàlisi, de Lluís Costa.

Marc Márquez, després de guanyar la quarta cursa de la temporada, ha recuperat el lideratge, seguit d'Àlex Rins, i en tercer lloc, Andrea Dovizioso.

"Univers MotoGP", diumenge 23.30, a Esport3

Una hora amb totes les imatges del GP de França de motociclisme, cinquena prova del Mundial, on Marc Márquez defensarà el liderat que va aconseguir fa dues setmanes a Jerez. També es farà un ampli resum de la cursa de la categoria reina amb la narració de Noel Rodríguez, des del circuit de Le Mans. Conversaran amb els pilots catalans i els principals favorits al títol.

Francesc Sòria conduirà el programa, en què analitzaran tots els detalls tècnics amb Xavi Guillén i Ricky Cardús. També es podran veure les imatges més espectaculars de la resta de cilindrades, Moto2 i Moto3.

catradio/univers-moto-gp/

esport3.cat

Anar al contingut