"El gran postureig", a "El crac"

Dilluns, a les 22.40, TV3 estrena el quart capítol de la segona temporada d'"El crac", la comèdia d'humor surrealista i irreverent de TV3, produïda per Arriska, on es barreja realitat i ficció.

El director Àlex Gnocchi (Borja Espinosa) té una crisi creativa sense precedents. Després de provar sense èxit un invent escenogràfic rere l'altre, no li quedarà cap més remei que embarcar tota la companyia en un arriscat viatge a la recerca de la veritat...

La segona temporada

Un any després de desaparèixer el dia del seu casament, Joel Joan reemergeix convertit en un home nou... més que nou! Ja no és el Joel d'abans, ara és algú que finalment ha trobat el camí de la pau i l'espiritualitat, algú que ha après a valorar les petites coses de cada dia, algú que ha deixat enrere les mesquineses del seu ego... En definitiva: un home transcendit.

Però quan el Joel es retroba amb la Sandra, el seu antic amor, i un vell "arxienemic", en Julio Manrique (àlies "el millor actor de Catalunya"), el Joel deixarà tota aquesta  "transcendència" de banda i tornarà a ser el crac que tothom coneix.

Juntament amb la Sandra i el Julio, en Joel es posarà sota les ordres d'Alex Gnocchi, el director teatral de moda, per dur a terme un muntatge transgressor i modern que gira al voltant d'una guerra fratricida al Iemen.

tv3.cat/elcrac

facebook.com/elcractv3

twitter.com/elcractv3