"El gran dictat" celebra els 1.000 programes

El concurs prepara un especial en què participaran Pau Sabaté, Marcel Arias i Jenny Suk.

"El gran dictat", presentat per Òscar Dalmau, celebrarà el dijous 26 de novembre que arriba al programa 1000 amb més força que mai. El concurs dels vespres de TV3 prepara una edició especial que vol ser tot un homenatge als sis anys d'història del programa, als seus concursants i, sobretot, a tots els espectadors.

Aquest especial estarà ple de sorpreses per celebrar com cal una xifra tan rodona. La primera gran sorpresa és que tornaran els tres participants més estimats per l'audiència: Pau Sabaté, Marcel Arias i Jenny Suk. El duel entre aquests grans concursants promet ser únic perquè, a banda d'endur-se el pot, tots tres van demostrar en el seu moment que eren uns autèntics cracs a batre tots els rècords del concurs.

La Jenny és l'última participant que ha aconseguit endur-se el Porquet a casa. Ho va fer el 13 de novembre quan es va embutxacar 41.005 euros, després de 35 programes en què va deixar clar que era una màquina lletrejant paraules. Aquesta filla de mare catalana i de pare sud-coreà va batre el rècord, que fins aleshores ostentava el Marcel, que lletrejava 22 paraules en un minut.

Malgrat això, Marcel Arias continua sent l'home rècord perquè encara en conserva dos més: el de permanència, amb 88 edicions, i el del premi més gran: 98.070 euros. Però, sense cap mena de dubte, el concursant més recordat pels espectadors és Pau Sabaté, que va participar en 57 ocasions i va enlluernar l'audiència amb la seva gran capacitat per deduir, a través de l'etimologia, com s'escrivien les paraules més complicades.

El programa 1000 d'"El gran dictat" també comptarà amb seccions especials que serviran d'homenatge als sis anys d'història del concurs. Així, es farà un recorregut pels canvis de "look" d'Òscar Dalmau i per l'evolució del mateix programa al llarg dels anys.

A més, qui vulgui comentar aquest especial 1000 o aprofitar per enviar la seva felicitació en directe, ho podrà fer a través de Twitter amb l'etiqueta #EGD1000.

tv3.cat/el-gran-dictat

facebook.com/elgrandictat

twitter.com/elgrandictat

Anar al contingut