"El gran comiat", a "El crac"

Dilluns, a les 22.35, arriba a TV3 el desenllaç de la segona temporada d'"El crac", la comèdia d'humor surrealista i irreverent de TV3 produïda per Arriska, en què es barregen realitat i ficció.

Les representacions d'"El secret de la família Qong" arriben al seu final, igual que la sèrie. Serà un final ple de girs, sorpreses i emocions a flor de pell que de ben segur deixarà a tothom ben interpel·lat.

La segona temporada

Un any després d'haver desaparegut el dia del seu casament, Joel Joan torna a aparèixer convertit en un home nou... més que nou! Ja no és el Joel d'abans, ara és algú que finalment ha trobat el camí de la pau i l'espiritualitat, algú que ha après a valorar les petites coses de cada dia, algú que ha deixat enrere les mesquineses del seu ego... En definitiva: un home transcendit.

Però quan el Joel es retroba amb la Sandra, el seu antic amor, i un vell arxienemic, Julio Manrique (àlies "el millor actor de Catalunya"), el Joel deixarà tota aquesta "transcendència" de banda i tornarà a ser el crac que tothom coneix.

Juntament amb la Sandra i el Julio, el Joel es posarà sota les ordres d'Àlex Gnocchi, el director teatral de moda, per fer un muntatge transgressor i modern que gira al voltant d'una guerra fratricida al Iemen.

Les xifres

La segona temporada d'"El crac", a falta d'un capítol, ha reunit 277.000 espectadors, amb una quota de pantalla de 10,5%.

La segona temporada (comptabilitzant només 10 capítols), ha tingut una mitjana setmanal de 29.000 usuaris únics i 52.000 reproduccions a la carta. El capítol més vist de la segona temporada ha estat el de l'estrena, "La gran tornada", amb 67.850 reproduccions. La sèrie ha ocupat la cinquena posició en el rànquing de programes amb més reproduccions.

L'índex qualitatiu mitjà de la segona temporada d'"El crac" és de 7,9. Aquesta dada ha experimentat una evolució creixent, des del 7,3 del primer capítol fins al 8,5 de l'últim.

La primera temporada va tenir de mitjana un índex qualitatiu de 7,4, per tant s'ha millorat en 5 dècimes.

tv3.cat/elcrac

facebook.com/elcractv3

twitter.com/elcractv3

Anar al contingut